UTERUM

HEM – UTERUM

Uterum

Inglasning

Förläng sommaren med inglasning av er altan eller ert uterum. Med hjälp av vårt inglasningssystem släpper ni in solen men stänger vind och kyla ute. Med glas runt Din uteplats blir bostaden större, våren kommer tidigare och sommaren blir längre.

Ett uterum kan vara allt ifrån ett enklare vindskydd till en förlängning av utesäsongen under vår som höst. Genom att kombinera vårt fasta och skjutbara inglasningssystem med olika typer av glas så är det bara fantasin som sätter gränser!

XTERIA inglasningssystem erbjuds i fasta och skjutbara dörr- och fönsterpartier som speciellt har utformats för att uppfylla önskemål om lättmonterade, men väl fungerande kvalitetsprodukter för balkonginglasning, uterum, terrasser etc. Partierna finns i färgerna vitt, svart, natur och målat.

Med en inglasad balkong får du ett extra rum utanför den ordinarie boytan. Den ger dig möjlighet att vistas ute i skön miljö från tidig vår till sen höst.

Vi monterar även kanalplasttak

inglasning_rydsglas_22_webb

Rotavdrag

Reparation och underhåll samt om- och tillbyggnad räknas som rotarbeten och ger rätt till rotavdrag om det utförs i, eller i nära anslutning till, en bostad som du äger och som du bor i. Bostaden kan också vara en fritidsbostad, eller en bostad som du äger men som dina föräldrar bor i.

Kontakta oss för mer information eller läs mera på  www.skatteverket.se

Har du frågor?

Vi är inte här just nu, men skicka ett meddelande och din mail-adress så svarar vi så snart vi kan.