Vi byter ut och reparerar glasrutor i alla storlekar

Kontakta oss

Fönster och dörrar

Det viktigaste med en fönsterruta är att den skall tåla fukt, slagregn, vind, värme, frost och årstidernas alla temperaturskillnader. Dessutom är det viktigt att glaset är av hög kvalitet så att det minimerar de energiförluster som glasrutor kan orsaka.

Fönsterrutor, portrutor, skyltfönster och speglar. Vi byter ut och reparerar glasrutor i alla storlekar, stora som små.

För större arbeten kommer vi till dig och reparerar på plats. Mindre arbeten som speglar och fönsterglas går utmärkt att lämna in till oss.

Energiglas

Energiglas ger en avsevärt förbättrad förmåga att hålla värmen kvar i rummet, vilket är bra för både miljö och plånbok. Kontakta oss idag för rådgivning gällande de positiva fördelarna med energiglas.

Säkerhetsglas

Glas förknippas ofta med skörhet och farliga skärvor om det skulle gå sönder. Detta är visserligen sant, men bara om man använder fel glas på fel plats.

Det finns olika typer av säkerhetsglas som klarar belastning och är anpassade för ytor det vanligt glas inte håller måttet. Vi monterar allt från glastak, glasgolv, räcken och butiksfönster. Vi monterar även skottsäkert- och okrossbart glas på byggnader och fordon som behöver extra skydd. Kontakta oss så hittar vi rätt säkerhetsglas för dina behov.

Reparation och kittning

Är dina fönster i behov av reparation? Vi har lång erfarenhet och gör dina gamla fönster nya igen. Kontakta oss för personlig rådgivning.

Har du frågor?

Vi hjälper dig!

Kontakta oss